Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a
Отзывы
Написать отзыв
20 сентября 2021 в 13:50

Дякуємо лікарям та персоналу за проведену операцію сину. Все пройшло успішно, привітний персонал, чудові умови для пацієнтів.

07 сентября 2021 в 20:07

Прекрасна клініка, уважні лікарі, висококваліфіковані медсестри. Новітні технології та сучасне обладнання. Дуже сподобалось

03 сентября 2021 в 11:09

pleasant, attentive qualified staff, good service

31 августа 2021 в 14:25

Як завжди все на вищому рівні!

30 августа 2021 в 22:54

Обстеження проводяться на вищому рівні. Персонал клініки ввічливий і кваліфікований. Дякуємо за допомогу

14 августа 2021 в 23:02

Дуже дуже вдячна клініці Айлаз і лікарям Ковалёв Андрей Іванович та Савинец Татьяна Владимировна за повернення 100% зору. Це неймовірне відчуття, коли ти вранці прокидаєшся, і не шукаєш поспіхом окуляри, бо ти і так бачиш )))) 17 січня 2020 року мені зробили лазарну корекцію зору, відразу відгук не писала, вирішила трохи почекати з цим. І ось пройшоло півтора року від дня корекції, я була на огляді в лікаря в Луцьку і зараз мій зір 100% на обох очах(замість 3% ліве і 10 % праве), очний тиск в нормі. Казала лікарка, що корекція настільки акуратно зроблена, що її проктично не видно)))) Щиро дякую ВАМ!!!! Ви найкращі!!!

02 августа 2021 в 00:18

Золотые руки-Баринова Анна

01 августа 2021 в 17:33

Записувався до Ганни Олександрівни, за 2 місяці. В цілому все чудово, перед консультацією пройшов обстеження. Перше враження про Ганну Олександрівну, як про хорошу людину та гарного спеціаліста.

denya0407@ukr.net, 0676077367

31 июля 2021 в 22:31

Я одержала всього одну консультацію у вашому закладі - усім задоволена, лікар - дуже уважна і приємна людина, надала кваліфіковану консультацію. Обстеження пройшло швидко, без очікувань. Дякую.

olena.starosud@ekol.com, 0952723880

22 июля 2021 в 19:00

Добрий день Клініка просто неймовірна, дуже хороше ставлення, все вчасно та професійно. Мій лікар Прохвачова Олена прекрасна, дякую за поради, і Ковальов Андрій Андрійович дякую за підтримку, таку операцію з таким почуттям гумору я не забуду) дякую за зір, я в шоці що настільки все ідеально бачу Операція була у середу, а я ще до сьогодні не можу в це повірити. І взагалі, всі працівники дуже уважні та добрі. Дякую дуже, рада що є така клініка❤️ Рекомендую тільки Вас)

19 июля 2021 в 19:14

Понравилась все, от первого ответа на звонок до заключения врача. Во многих частных клиниках сталкиваешься с выкачиванием денег и навязывание ненужных услуг - здесь совсем не тот случай. Успокоят, объяснят, похвалят за то, как много букв ты видишь) Была у врача Прохвачевой Елены Станиславовны. Очень поддержала Иванна.

19 июля 2021 в 09:38

Моей маме в клинике провели диагностику зрения и две операции по замене хрусталиков. Работой всего персонала клиники, с которым мы столкнулись остались очень довольны! Высокопрофессиональная работа хирурга и современнейшие операционные и оборудование для диагностики. После операции у мамы не было ни единого осложнения, все прошло очень быстро, совершенно безболезненно! И главное результат - восстановленное зрение. Искренне благодарна всему медперсоналу клиники. Мои самые высокие оценки и рекомендации!

17 июля 2021 в 17:09

Доброго дня! Дуже задоволений організацією Айлаз, професіоналізмом лікарів, рекомендую всім!

16 июля 2021 в 19:47

Доброго дня! Дякую. Я задоволена проведенням діагностики зору. Дякую за тепле та професійне відношення фахівців.

10 июля 2021 в 21:43

Раніше залишала туту відгук про роботу адмінстратора: що мене просили передзвонити за пару тижнів, щоб дізнатись за операцію. Мол адміністратори міняються, тому дзвоніть самі. Від клініки був дуже адекватний зворотній зв'язок - передзвонили, вибачились (особисто телефонував хтось з керівництва, на жаль ПІБ не запам'ятала), запропонували зручні дати та час для проведення операції. Приємно, що тут клієнт на першому місці. Так тримати! Учора зробила операцію на укріплення сітківки. Хочу подякувати лікарю Олені Володимирівні, яка оглядала, розповіла про всі нюанси і пост-операційний догляд. І за чуйний підхід лікаря та медсестри окреме дякую: під час операції стало не дуже добре - видно я перенервувала, але мене заспокоїли й за 3 хвилинки ми продовжили. Все пройшло успішно і тепер я спокійна за свої очі)

10 июля 2021 в 01:55

Відвідав дану клініку вперше, залишився задоволений якістю обслуговування. Дякую!

24 июня 2021 в 23:31

Я очень довольна сервисом. Приятный и вежливый персонал. Врач Ковалев Андрей Андреевич не только профессионал своего дела, но и очень притяный человек, который располагает к себе и знает, когда уместно будет пошутить.)) За счет этого спадает напряжение и волнение. Моя лазерная коррекция зрения прошла легко и я осталась безумно довольной. Уже порекомендовала Айлаз своим коллегам и друзьям.

lenangio@ukr.net, +380938231312

23 июня 2021 в 23:22

Дуже вражений обстеженням, все професійно, ввічливо та дружелюбно. На всі питання надані були відповіді. Після обстеження надані рекомендації . Супер.

deepheady@gmail.com, +380505222107

20 июня 2021 в 22:32

Робила лазерну корекцію зору, моя лікарка Баланюк Александра і хірург Ковальов Андрій просто неймовірні, на всі питання відповіли, все коментували, через їх професійність і теплоту було зовсім не страшно! Персонал клініки привітній, всі звертаються державною мовою! Я не чекала в чергах (бачила тут негативні відгуки про це).Я задоволена на 100%, дуже раджу цю клініку.

17 июня 2021 в 22:09

Хочу выразить самые лучшие пожелания, обслуживающему и медицинскому персоналу клиники Айлаз, и слова бесконечной человеческой благодарности,людям,что реально вернули мне Зрение:оперирующему врачу с золотыми руками и добрым сердцем Ковалеву А.И.,который блестяще высоко профессионально провел мне 2 операции,по замене хрусталика,и моему лечащему врачу окулисту Баланюк А.О.,которая все время меня вела и наблюдает после операций и в буквальном слове уговорила на этот шаг.Я обследовался ещё год,назад и очень боялся этой операции.ю,боялся не сколько самой катаракты,а то что катаракта у меня была настроена на огромную мою близорукость.По сути у меня был минус в (-25.0)! Сейчас прошло 2 мес,после операции,правый глаз видит (0.8),левый(0.6),бинокулярно вижу(0.7)!Хожу абсолютно без очков,только для чтения,в близи,одеваю очки(+1.0),это просто Фантастика! У кого действительно, уже как бы последняя черта, рекомендую-обрашайтесь в эту клинику,мне они помогли.

09 июня 2021 в 20:29

Доброго дня! 2 квітня я відвідувала клініку Айлаз. Що можна сказати :персонал дуже привітний, до пацієнтів ставлення гарне, кваліфіковані лікарі. Мені все сподобалося,рекомендую !

07 июня 2021 в 20:05

Все було добре! Дякую!

05 июня 2021 в 23:42

Огромное спасибо клинике, всё на высшем уровне! Особая благодарность волшебнице, мастеру своего дела и прекрасной женщине Бариновой Анне Александровне. Вы дарите людям уверенность в себе. Процветания Вам!

04 июня 2021 в 18:49

Дякую, обстеження пройшла, все добре. Рекомендую.

01 июня 2021 в 14:04

Внимательные и доброжелательные врачи, индивидуальный подход. Приёмом остались довольны. Спасибо!

25 мая 2021 в 18:53

Все професійно, ввічливо та дружелюбно. На всі питання надані були відповіді. Після обстеження надані рекомендації . Рекомендую

18 мая 2021 в 16:34

Дуже вражена обстеженням, все професійно, ввічливо та дружелюбно. На всі питання надані були відповіді. Після обстеження надані рекомендації . Супер.

11 мая 2021 в 23:57

Спасибо огромное врачу Баланюк Александре Олеговне. Очень внимательный, добрый и профессиональный врач. Все спокойно и дословно объяснила и поставила точный диагноз. Обязательно приеду и не один раз в вашу клинику.

03 мая 2021 в 19:41

Проходила обследование на глаукому, обслуживание очень понравилось. Врач ответил на все вопросы, предоставил рекомендации и план дальнейшего развития событий.

30 апреля 2021 в 18:52

Была тут впервые, посоветовали как хорошую клинику. все было отлично! врач обьяснила очень подробно и доступно. весь персонал был вежливый. попала прием точно в то время на которое записывалась. теперь буду наблюдаться в этой клинике.


Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.
Этот сайт использует cookies
Понятно